Jäsenyys ja jäsenedut

Eläkkeensaajien Keskusliiton jäseneksi tullaan liittymällä johonkin liiton paikallisyhdistyksestä, joita on eri puolilla Suomea. 

Meillä täällä Klaukkalassa toimivan yhdistyksen nimi on Klaukkalan Eläkkeensaajat ry ja toimimme Klaukkalan työväentalo Männikössä.

Omassa EKL-yhdistyksessäsi voit tavata tuttuja ja saat uusia ystäviä. Saat myös ajankohtaista tietoa etuuksistasi ja voit osallistua monenlaiseen harrastustoimintaan: retkille, matkoille, tapahtumiin.

UPEITA JÄSENETUJA!
Liittyessäsi EKL:n jäseneksi saat liitosta tervetulokirjeen (postitetaan kesä- ja joulukuussa), josta löydät Tallink Siljan risteilyetukortin, Tradeka/Restelin tarjouksen ja Rajaniemen lomakeskuksen hemmotteluloman tarjoushintaan.

Jäsenenä pääset siis osalliseksi monista rahanarvoisista jäseneduista. Näitä ovat alennus liittomme Rajaniemen lomakeskuksen täysihoitohinnoista, majoitusalennus kotimaan HI-hostelleissa ja mahdollisuus hankkia ulkomailla tarvittava kansainvälinen hostellikortti alennettuun hintaan, Tradekan majoitustarjous sekä Levihotellin tarjous.

Eläkkeensaaja-lehti kotiin kannettuna

Jokainen jäsenmaksunsa suorittanut saa vuosittain maksutta Eläkkeensaaja-lehden seitsemän numeroa, joista vuoden viimeinen on joulun tuhti lukupaketti. 

Eläkkeensaaja-lehti pitää sinut ajan tasalla eläkkeensaajan eläke- ja veroasioista sekä muusta edunvalvonnasta. Lehdessä julkaistaan myös henkilöhaastatteluja ja lehden kulloiseenkin teemaan keskittyviä juttuja sekä asiantuntija-artikkeleita